Liity Tunturi-Ilmailijoiden jäseneksi

Voit liittyä Tunturi-Ilmailijoiden jäseneksi alla olevalla lomakkeella. Täytäthän tietosi huolellisesti, *-merkityt kohdat ovat pakollisia. Lomakkeen lähetettyäsi olemme sinuun yhteydessä käsiteltyämme hakemuksen. Tietosuojakäytäntöön ja rekisteriselosteeseen voit tutustua täällä.

Jäsentiedot

Liittymismaksu 100 € ja ensimmäinen jäsenmaksu maksetaan sähköpostilaskulla (kirjelaskuja ei enää lähetetä). Tämän jälkeen jäsenmaksu maksetaan joko SIL:n jäsenmaksun yhteydessä (jos liityt myös Suomen Ilmailuliittoon tai kuulut jo siihen) tai erikseen vuodenvaihteessa lähetettävällä laskulla (jos et liity SIL:iin). Nuorilta ja perheenjäseniltä ei liittymismaksua peritä.

* Jos liityt perheenjäsenenä, niin kirjoita pääjäsenen nimi Lisätietoja-kenttään.

Suomen Ilmailuliitto ry (SIL) on urheilu- ja harrasteilmailun valtakunnallinen keskusjärjestö Suomessa. Ilmailuliitto tarjoaa jäsenilleen useita jäsenetuja , mm. kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän ILMAILU-lehden ja tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa myös ilmailulajeja harrastettaessa. Vuonna 2024 SIL:n jäsenmaksu uudelle aikuisjäsenelle on 71-92 € riippuen liittymisajankohdasta.

** Jos valitsit yllä "Haluan liittyä myös SIL:n jäseneksi", niin sinun täytyy käydä erikseen tekemässä SIL:n jäsenhakemus täällä: Liity jäseneksi . Liittymistiedot-kohdassa voit mainita jo liittyneesi Tunturi-Ilmailijoiden jäseneksi.

*** Jos valitsit yllä "Olen jo SIL:n jäsen", niin kirjoita SIL:n jäsennumerosi Lisätietoja-kenttään.


Muita tietoja